David Kolenatý - ubodání za fyziku

21.10.2011 10:10

18.10. nás nečekaně opustil další student. Všichni se domnívali, že obávaný assassin odjel na prázdniny a už se nevrátil, ale opak je pravdou. Evidentně je zpět. Přibližně v 10:30 onoho osudného dne zazněl budovou, obývanou katedrou fyziky a katedrou materiálů, zoufalý výkřik. "Zoufalé výkřiky jsou zde poměrně běžné," řekl nám jeden chemik z KMM, "pracujeme zde s kyselinami a s trhacími stroji, mimo jiné. Čili sem tam, někdo strčí prsty kam nemá," hlas se mu zlomil, když dále řekl že mohl možná ještě Davida zachránit, kdyby zrovna nevyráběl zlato a elixír života.

Tělo objevil uprostřed chodby ve druhém patře, přibližně ve 14:50, náhodný student, který přísahal, že před hrůzným nálezem proletěli po chobách dva stepní běžci (takové ty rostliny co znáte z westernů). Okamžitě zavolal příslušné úřady a ti s děsem v očích odhalili fakt, že vražedný nástroj se opět shoduje s tím, jímž byli vražděni studenti v minulém semestru.

Nám se podařilo vypátrat svědky, kteří tvrdili, že ranní cestou do školy se David skamarádil s podivným člověkem (neurčitého pohlaví), který z něj páčil jméno i rozvrh. Evidentně si padli do noty, protože David, který už dávno hodil obezřetnost za hlavu, se bez známky nejmenšího podezření, podělil i o informace ze světa kvantové fyziky, astrofyziky a fyziky plazmatu. Možná právě tímto rozzuřil vražedné individuum a byl o dvě hodiny později zavražděn. Oproti ostatním, obětem, je vidět trochu jiný styl, ale to mohlo být způsobeno vztekem vraha. Dáva nemá řez jen na krku, ale také na obličeji, na rukou, na nohou a někde mezitím...

"Bylo to brutální!" prohlásil nálezce těla.

Policie se vyjádřila trochu přesněji: "Bylo to neobyčejně brutální!"

Naše zpravodajská služba upozorňuje všechny studenty ZČU, že nebezpečí je zpět a číhá bezpochyby na každém rohu. Buďte bdělí.