Příklad ze hry

03.02.2011 16:24

Nechť je řetěz tvořen čtyřmi hráči Adamem, Betty, Cecilkou a Danem.

Adam má kontrakt na Betty, Betty na Cecilku, Cecilka na Dana a Dan na Adama.

Tento řetěz, ale nikdo z nich nezná. Neví dokonce ani kolik hráčů ve hře je.

 

Betty je borkyně a zabíjí celkem rychle svou dlouholetou kamarádku Cecilku. Ta dostává do rukou svou kartičku a Betty získává kartičku na Dana. Cecilka je bohužel ze hry.

 

O několik dní později se Adam pokusil zabít Betty v menze. Ta sice leknutím upustila tác s jídlem (paní kuchařky neměli radost:-) ), ale viděla Adama s kartáčkem, než jí stihl podříznout. Sice nezařvala STOP!, ale Adam uznal, že vraždu podělal a Betty měla svých 24 hodin.

 

Jenže asi tři hodiny poté se Adam připletl do rány Danovi a zemřel na schodech UP108. Dan si bere kartičku na Betty a Adam dostává svou - je ze hry.

 

Betty si myslí, že jí má Adam, ještě není večer, aby si mohla informace ověřit na internetu a tak relativně v klidu sleduje přednášku. Náhle vidí, že si za ní sedá Dan. Její oběť. Raduje se a vymýšlí, jak ho zabít. Jenže jí vůbec nedošlo, že Dan mohl mezitím sejmout Adama, což taky udělal, a nyní zabít jí.

 

Tím vypadává ze hry i Betty, která plánovala až přeplánovala a Dan se stává vítězem Assassina. Juchů, gratulujeme a tak. Dostává do ruky svou kartičku, čímž uzavřel řetěz a hra tudíž končí.

 

Tak to byl takový příklad z praxce. Náš řetěz bude mnohem větší (zatím to vypadá na nějakých 50 jedinců). Přesné číslo bude znát ale jen organizátor.