Zuzana Holbová - nehoda, nebo vražda?

06.05.2011 19:03

 Když kriminalisté vyjížděli k dopravní nehodě, nikdy by si nemysleli (tím nechceme říct, že myslet neumí) že jedou k případu úkladné vraždy známého plzeňského assassina. Tělo bylo sice utrpělo srážku s vozidlem (sněžným pluhem), ale předtím již bezvládně leželo na vozovce. Řidič sněžného pluhu, který svůj vůz vezl na údžbu nám bohužel nebyl schopný sdělit za jakých okolností do těla narazil, protože prý poté co uviděl zmrzačené tělo začal pít tvrdý alkohol a nyní leží v nemocnici s vypumpovaným žaludkem a přísným klidovým režimem. 

Kriminalisté uvolnili další informace týkající se vražedné zbraně - plastová vlákna, která již několikrát objevili zaseklé v krku obětí jsou prý s chirurgickou přesností naostřena. Avšak když se jich spojí několik vedle sebe vznikne prý pak nástroj tak tupý, že by s ním mohl vraždit akorát šílený antidaefobik.

Podívejme se nyní jaká slova se poskládala v tak šíleném mozku aby byla sepsána na lísteček zanechaný u oběti:

Dnešní mlžné ráno bylo jako stvořené pro vraždu a tak když moje oběť zcela náhodou přede mnou vystoupila z autobusu neváhal jsem ani vteřinu.Spěchájící na první ranní vyučování jsem jí dostihl uprostřed silnice kterou zrovna přecházela a bezmilosti jí podřízl,tělo už pak jen naaranžoval jako by byla obětí dopravní nehody a se škodolibím smíchem jsem opět zmizel ve zbytcích ranní mlhy...